utspark

Igår sparkade ettorna och tvåorna ut oss i Stadsparken, vi drack och sjöng och pratade om hur mycket de kommer sakna oss. Jag smålog inte förnöjt.
Johanna tyckte att 'mango-hallon' var en otroligt god smak.
Sara, Lovisa och Tora.
Brooklyn bridge.
Snutte <3 
De sjöng för oss, och ibland lät det fint.
Då blev vi glada.
Niklas var fin, han hade klippt av sig allt hår. Emauel var inte så glad, för han hade fått fortkörningsböter.
Pånatten blev det slagsmål, fast då hade Sara och jag redan försvunnit för att äta hamburgare med brats i balkläder. LEL kan vara allt bra ibland.

helst vill vi leva i full anarki

Så kom tillslut musikalveckan, och den har varit tröttsam på många sätt. Kanske visar jag lite mer sceniska bilder längre fram i livet. Här är iaf ett axplock av bilder från denna föreställningshelg.

heja norge



Idag övningskörde jag till Krankesjön där papi, Emma och jag skrattandes promenerade i några timmar för att hedra vårt grannlands nationaldag och seger i eurovisionsschalgerfestivalen. Det var soligt och väldigt fint.

violent heartbeat at night


igår frös jag i en trädgård och åt mintiga karameller i ett uterum mitt i natten.
idag är det söndag, vilket betyder att det är måndag imorgon.
livet är inte alls kul att leva.

sista april

Såhär såg min valborgsmässoafton ut. Den var väldigt bra, tills den blev alldeles urusel runt halv tre på natten.
Johan, Jonas, Sara, Lovisa och jag började dagen med att dricka 'champange' i stadparken med alla fulla studenter. Solen sken och jag hade brett mackor, det kändes lite som festival. Det var inte så kul att gå tillbaka till skolan sen.

Framåt kvällen grillade vi i den lelska parken med diverse katteelever. Billigt vin, vattenpipa och mobiltelefoner kändes alldeles lagom gymnasie för min sinnestämning. När solen började gå ner dansade vi hem till Sara och stannade där tills solen gick upp igen.

RSS 2.0